Mituri false despre peștele congelat

În zilele noastre foarte multă lume este neîncrezătoare atunci când este vorba de consumat fructe de mare sau peștele congelat!

Tocmai de aceea, ne-am gândit să punem capăt miturilor false despre peștele congelat și să explicăm câteva dintre beneficiile sale. Luați notă!

  1. Peștele înghețat își păstrează toate proprietățile.

Multă lume afirmă că datorită înghețări peștelui sau a fructelor de mare s-ar elimina toate valorile nutriționale! Fals!

De fapt, peștele congelat își menține aceleași proprietăți ca și cele ale peștelui proaspăt, asta atât timp cât se menține la temperatura optimă de congelare.

Astfel că puteți fi calmi, deoarece vitaminele, mineralele și alte componente vor continua să fie la fel de benefice pentru organismul nostru atunci când consumăm pește care are a fost înghețat.

Deja procesul de înghețare ne oferă o garanție de 100% că nici o bacterie sau parazit nu va supraviețui!

2. Peștele înghețat își păstrează gustul original.

Există o dezbatere dacă înghețarea peștelui sau a fructelor de mare si-ar pierde o parte din gustul original. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple dacă procesul de înghețare a fost efectuat în mod corespunzător.

2.1 Atenție la modul în care dezghețați peștele sau fructele de mare!
Pentru a avea parte de gustul original al peștelui sau fructelor de mare congelate neapărat trebuie să dezghețăm în mod natural! Adică să nu începem să le dezghețăm în cuptorul de microunde sau în orice alt aparat, deoarece astfel își va pierde din gustul original!

Așteptăm comentariile voastre mai jos,

Vă mulțumim!

Vă invităm să vizitați magazinul de pește și fructe de mare din Oradea și vă încurajăm să încercați cel puțin una dintre produsele noastre congelate pentru a vă bucura de toate avantajele și proprietățile sale, precum și de gustul său.

Vă așteptăm în magazinul Prima Shop, în fiecare zi de la 9 până la ora 19:00, precum și pe: https://www.giorgiomare.ro și pe rețelele de socializare.