
Ingrediente:
- Tava cu bucatele de cerb
- 400gr Ceapa
- Ulei de masine sau untura
- Un catel de usturoi
- 400gr legume pentru bulion de legume
- 200ml bulion legume
- 100ml vin rosu
- Condimente pentru carne de vanat dupa gust
- 3buc. frunza de dafin
- Slanina (pe placul dumneavoastra)
Mod de preparate:
- Rumeniți baconul, adăugați uleiul și carnea de vânat.
- Prăjiți carnea, adăugați ceapa și usturoiul și amestecați.
- Turnați vinul și lăsați-l să se evapore.
- Adăugați supa și legumele pentru bulionul de legume tăiat și celelalte ingrediente.
- Gătiți la foc mic timp de aproximativ 1 oră.
- Dacă devine prea dens adăugați bulionul de legume pentru a atinge densitatea dorită.
- Serviți cu mămăligă, gnocchi de cartofi sau sfeșnice de pâine