Reteta: Carne de cerb

Ingrediente:

  1. Tava cu bucatele de cerb
  2. 400gr Ceapa
  3. Ulei de masine sau untura
  4. Un catel de usturoi
  5. 400gr legume pentru bulion de legume
  6. 200ml bulion legume
  7. 100ml vin rosu
  8. Condimente pentru carne de vanat dupa gust
  9. 3buc. frunza de dafin
  10. Slanina (pe placul dumneavoastra)

Mod de preparate:

  1. Rumeniți baconul, adăugați uleiul și carnea de vânat.
  2. Prăjiți carnea, adăugați ceapa și usturoiul și amestecați.
  3. Turnați vinul și lăsați-l să se evapore.
  4. Adăugați supa și legumele pentru bulionul de legume tăiat și celelalte ingrediente.
  5. Gătiți la foc mic timp de aproximativ 1 oră.
  6. Dacă devine prea dens adăugați bulionul de legume pentru a atinge densitatea dorită.
  7. Serviți cu mămăligă, gnocchi de cartofi sau sfeșnice de pâine