Trunchi de drac de mare la cuptor

Yields: 1 Serving Difficulty: Easy Prep Time: 5 Mins Cook Time: 10 Mins Total Time: 15 Mins

Ingredients

0/6 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/5 Instructions
  • Preîncălziți cuptorul la 220 ° C / Ventilator 200 ° C. T fileurile de lapte și uscați-le cu hârtie de bucătărie. Frecați ușor puțină sare și piper
  • Așezați o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare timp de 2 minute, apoi adăugați peştele. Se prăjește timp de 2 minute, pentru a rumeni doar fileul, apoi se răstoarnă cu grijă și se prăjește încă 2 minute.
  • Transferați tigaia în cuptor și prăjiți-l pe 6-8 minute, în funcție de cât de groase sunt fileurile.
  • În timp ce fileuriile se prăjesc, faceți untul de lămâie și pătrunjel. Radeți mărunt coaja de lămâie. Suc 1 jumătate. Tocam frunzele de pătrunjelul 
  • Topiți untul într-o tigaie mică la foc mic, apoi amestecați coaja de lămâie, sucul și majoritatea frunzelor de pătrunjel. Se condimentează cu puțină sare și piper. Pune-ţi împreună timp de 1 min, apoi opriţi focul. Când este gata, scoate-l din cuptor și toarnă peste lămâia și untul de pătrunjel. Poftă Bună!