Tagliatelle cu creveți și hribi

Ratings:
Yields: 4 Servings Difficulty: Easy

Tagliatelle cu creveți și ciuperci este felul de mancare numit ”Mare și Munte”, este ușor de preparat și arată foarte bine pe masa petrecerii, așa că nu uitați să păstrați rețeta pentru că o veți scoate deseori!

sursa

Ingredients

0/8 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/4 Instructions
  • Puneți apa pentru paste într-o tigaie mare, se călește un cățel de usturoi și se lasă să se rumenească
  • De îndată ce devine auriu, se scoate din tigaie și se adaugă ciupercile porcini bine curățate și tocate, lasă-le să se rumenească bine,
  • Se adaugă creveții curățați, se rumenesc câteva secunde și se degajează cu vin alb. Lasă-l să meargă câteva minute și apoi adaugă sarea și puțin pătrunjel tocat.
  • Se adaugă smântâna și se condimentează cu sare. Gatiti pastele si scurgeti-le direct in tigaie si amestecati bine. Poftă Bună!