Supă de fructe de mare cu pâine prăjită

Yields: 4 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 25 Mins Cook Time: 30 Mins Total Time: 55 Mins

Supa de fructe de mare cu crutoane este un preparat simplu și foarte gustos. Ceea ce vedeți aici este o supă de fructe de mare. Am ales doar câteva tipuri, dar, desigur, le puteți varia după cum doriți. Pe scurt, este o rețetă foarte versatilă pe bază de pește. Poate fi servit ca un singur fel de mâncare sau ca un al doilea fel de mâncare ușor și gustos.

 

Ingredients

0/13 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/4 Instructions
  • Pentru a pregăti supa de fructe de mare cu crutoane, mai întâi periați cu atenție cojile cu o perie tare și puneți-le la scurs timp de 2 ore în multă apă sărată.
  • Luați o tigaie mare antiaderentă, așezați cojile în recipient și, la foc mare, gătiți-le câteva minute până când toate cochiliile s-au deschis. Să le scoatem din recipient, să extragem crustaceele și în tigaia folosită anterior se toarnă un pătrunjel tocat și usturoiul și se sotează ușor.
  • De îndată ce începe să se prăjească, adăugați sos de roșii, sarea, piperul și turnați treptat fructele de mare.
  • După ce am adăugat toate fructele de mare, turnați vinul alb și apa și gătiți până când moluștele sunt moi și sosul s-a micșorat.