Category: Retete cu produsele Giorgiomare

Yields:
4 Servings
Difficulty: Easy
Prep Time: 25 Mins
Cook Time:
30 Mins
Total Time:
55 Mins
Supa de fructe de mare cu crutoane este un preparat simplu și foarte gustos. Ceea ce vedeți aici este o supă de fructe de mare. Am ales doar câteva tipuri, dar, desigur, le puteți varia după cum doriți. Pe scurt, este o rețetă foarte versatilă pe bază de pește. Poate fi servit ca un singur fel de mâncare sau ca un al doilea fel de mâncare ușor și gustos.
Ingredients
Adjust Servings
Instructions
- Pentru a pregăti supa de fructe de mare cu crutoane, mai întâi periați cu atenție cojile cu o perie tare și puneți-le la scurs timp de 2 ore în multă apă sărată.
- Luați o tigaie mare antiaderentă, așezați cojile în recipient și, la foc mare, gătiți-le câteva minute până când toate cochiliile s-au deschis. Să le scoatem din recipient, să extragem crustaceele și în tigaia folosită anterior se toarnă un pătrunjel tocat și usturoiul și se sotează ușor.
- De îndată ce începe să se prăjească, adăugați sos de roșii, sarea, piperul și turnați treptat fructele de mare.
- După ce am adăugat toate fructele de mare, turnați vinul alb și apa și gătiți până când moluștele sunt moi și sosul s-a micșorat.