Paella Valenciana

Yields: 4 Servings Difficulty: Easy Cook Time: 10 Mins

Cine spune „Spania” spune „Paella”!

Paella își ia numele de la tigaia tradițională largă și superficială utilizată pentru a găti vasul pe un foc deschis. Paella înseamnă „tigaie” în valenciană, limba regională a Valencia.

Există multe variante ale acestui fel de mâncare, dar cel tradițional este cel născut în orașul Valencia unde carnea, peștele și legumele sunt combinate într-un amestec unic de arome.

Ingredients

0/3 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/4 Instructions
  • Incălziți puțin ulei de măsline extravirgin într-o tigaie antiaderentă
  • Când uleiul este fierbinte, turnați pachetul de paella valenciană încă înghețată
  • Adăugați o ceașcă de apă fierbinte
  • Gătiți timp de aproximativ 8/10 minute, adăugând sare și piper dupa gust. Pofta Buna!