File de macrou cu lamaie si patrunjel

Yields: 1 Serving Difficulty: Easy Prep Time: 10 Mins Cook Time: 25 Mins Total Time: 35 Mins

Fileurile de macrou cu lămâie și rozmarin sunt un al doilea fel de pește sănătos, ieftin și delicios. O rețetă ecologică diferită de cea obișnuită.

Ingredients

0/5 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/7 Instructions
  • Radeți coaja de lămâi și lăsați-o deoparte.
  • Tocam marunt rozmarinul.
  • Strângeți lămâile și lăsați sucul deoparte.
  • Trageti fileurile de macrou prin faina
  • Rumeniti fileurile de macrou intr-o tigaie usor unsa (pielea deasupra). Adăugați sucul și coaja lămâilor, câteva linguri de apă și rozmarinul. Această fază nu trebuie să dureze mai mult de 1-2 minute, altfel carnea de pește va tinde să se descuameze.
  • adaugati fileurile de macrou, acoperiti tigaia si continuati sa gatiti inca 4-5 minute.
  • Transferați fileurile de pește din tigaie în farfurii, decorați după cum doriți cu felii de lămâie și serviți.