Paella Valenciana

Cine spune „Spania” spune „Paella”! Paella își ia numele de la tigaia tradițională largă și superficială utilizată pentru a găti vasul pe un foc deschis. Paella înseamnă „tigaie” în valenciană, limba regională a Valencia. Există multe variante ale acestui fel de mâncare, dar cel tradițional este cel născut în orașul Valencia unde carnea, peștele și...

Tagliatelle cu creveți și hribi

Tagliatelle cu creveți și ciuperci este felul de mancare numit ”Mare și Munte”, este ușor de preparat și arată foarte bine pe masa petrecerii, așa că nu uitați să păstrați rețeta pentru că o veți scoate deseori! sursa

Supă de naut și scoici

  Este o rețetă ușoară, bogată în gust și foarte versatilă. Ne putem bucura de supa de naut și scoici pur și simplu cu felii de pâine de casă sau adăugăm puține paste proaspete, cum ar fi gnocchetti, trofie sau maltagliati. Dacă folosiți năut conservat gata, supa va fi gata în cel mai scurt timp....