Cine suntem!

În luna iunie 2018, în cadrul magazinelor Prima Shops Oradea, a apărut pentru prima dată pe piața produselor de retail din România, un brand italian GiorgioMare. Magazinul oferă și comercializează produse preparate și semipreparate congelate, conservate și uscate din pește și fructe de mare de o calitate deosebită.

Fondatorul brandului, Giorgio Longhi, este un antreprenor cu o bogată experiență de peste treizeci de ani în acest domeniu.

La inițiativa investitorilor fascinați de gastronomia mediteraneană care au adus brandul Giorgio Mare in Romania am reușit să deschidem primul magazin din România. Încercăm să oferim clienților noștri o gamă de produse cât mai variată de produse cu origine controlată din pește și fructe de mare de proveniență oceanică și nu numai. GiorgioMare explorează mările si oceanele din întreaga lume în căutarea celor mai bune zone de pescuit. Peștele și fructele de mare sunt procesate deja pe vasele de pescuit, pentru a fi, apoi, supuse unui șoc termic și congelate rapid, în acest fel păstrându-se pe deplin gustul și toate proprietățile organoleptice ale produselor oferite clienților și consumatorilor noștri.

Controlul de transabilitate oferă siguranță maximă reușind să mențină 100% gustul pestelui și calitățile sale organice. Standardele de calitate ridicate sunt esențiale, comoditatea și confortul fiind două elemente cheie care stau la baza acestui nou proiect.

Nu trebuie să amintim aici beneficiile consumului de pește și fructe de mare pentru sănătate. Carnea de peste este o sursă excelentă de acizi grași esentiali Omega-3 și Omega-6, proteine, vitamine (A, B12, D, E) și minerale (potasiu, fier, iod, fosfor, seleniu).

Cu imaginație și experiență, GiorgioMare creează rețete si selectează toate ingtredientele pentru preparatele și produsele lor dintre care cele mai populare sunt: celebra Paella, cod in stil napoletan, gnocchi pescăresc, penne amatriciana de mare și, îndeosebi, pește oceanic și fructe de mare de captură.

În magazinul nostru punem la dispoziție peste 200 de produse din peste pentru consumatorii și antreprenorii orădeni: pește, fructe de mare(cele mai ieftine si de mai buna calitate din Oradea), preparate și semipreparate, pizza, paste, deserturi, vin, ulei de măsline și multe alte produse, toate de înaltă calitate.


Dacă doriți să gătiți ceva deosebit pentru familia Dvs. sau aveți musafiri, dacă doriți să preparați ceva rapid, vă așteptăm cu drag în magazinul nostru, GiorgioMare, situat în cadrul Prima Shop, str. Ștefan Octavian Iosif nr. 5, de pe Calea Decebal, deschis de luni până duminică între orele 10:00-21:00.

Magazin de Pește oceanic de captura congelat, fără aditivi și gust 100% natural în Oradea. “Mănâncă fresh trăiește sănătos”